Vlag bedrukken Amsterdam

 
Full color bedrukte Vlaggen zijn van toepassing en uitstekend geschikt voor eigen vlaggen om kantoorpanden herkenbaar, kleurrijk en decoratief “ op te laten vallen in te pakken”. Dit is ook mogelijk met Grootformaat Straatvlaggen, Grootformaat Evenementenvlaggen, Grootformaat Braderievlaggen, Grootformaat Vlaggen voor decors en Grootformaat Vlaggen voor beurspanelen.
Kortom communicatie die op extreem grote formaten gedrukt moeten worden noemen wij Grootformaat Vlaggen.
Grootformaat vlaggen kunnen ook fullcolor gedrukt worden op Wind doorlatende Vlaggen. Deze kwaliteit vlaggen noemen wij technisch Grootformaat Meshvlaggen.
De inktsoorten die gebruikt worden voor het bedrukken van Grootformaat Vlaggen zijn UV en Water bestendigd. Grootformaat Vlaggen kunnen worden besteld compleet met een aluminium frames in alle gewenste formaten maar ook zonder aluminium frames.
Grootformaat Vlaggen in een aluminium frames kunnen desgewenst ook door ons montage team op locatie worden gemonteerd.
 
De inkt kwaliteit voor Grootformaat Vlaggen is minimaal 8 jaar voor binnen gebruik, Grootformaat Vlaggenbuiten gebruik 5 jaar kleurecht. Tevens is het mogelijk om de Grootformaat Vlaggen eventueel na te bewerken met een speciale Grootformaat Vlaggen transparante laksoort waardoor de kleur van de Vlag nog 2 jaar extra wordt gegarandeerd plus de Grootformaat Vlaggen worden minder gevoelig voor krassen en bevuiling. Tevens zijn Grootformaat Vlaggen te allen tijde schoon te reinigen met water en sop.
 
 
Binnen onze productie mogelijkheden voor Grootformaat Vlaggen is een breedte van 5 meter en een lengte van 50 meter printen geen probleem. Door middel van hoogwaardige lastechnieken kunnen Grootformaat Vlaggen en Meshvlaggen in elk gewenst formaat worden geprint en afgewerkt. Grootformaat Vlaggen en Meshvlaggen kunnen worden afgewerkt met kunststof ophangogen en indien u dat wenst kunnen Vlaggen nog eens extra omgezoomd worden. Grootformaat Meshvlaggen worden te allen tijde extra omgezoomd.Tevens is het technisch mogelijk om Grootformaat Vlaggen te printen in een hogere resoluties. Bestellingen voor Grootformaat Vlaggen kunnen indien u dat wenst binnen 48 uur gerealiseerd worden.