Spandoek

 
Full color bedrukte Spandoeken zijn uitstekend geschikt voor Gevelspandoeken, Straatspandoeken, Evenementenspandoeken, Braderiespandoeken, Spandoeken voor decors, Spandoeken voor beurspanelen kortom communicatie in vele formaten met slecht 1 doel: opvallend communiceren op Spandoeken
Spandoeken voor binnen en buiten zelfs voor speciale Tuin en Bouwhek Spandoeken .De inktsoorten die gebruikt worden voor het bedrukken van Spandoeken zijn UV en Water bestendigd. Spandoeken kunnen worden besteld compleet met een aluminium frames in alle gewenste formaten maar ook zonder aluminium frames.
Spandoeken in een aluminium frames kunnen desgewenst ook door ons montage team op locatie worden gemonteerd
 
De inkt kwaliteit voor binnen Spandoeken is minimaal 8 jaar en voor binnen gebruik Spandoeken buiten gebruik 5 jaar kleurecht. Tevens is het mogelijk om Spandoeken eventueel na te bewerken met een speciale Spandoeken transparante laksoort waardoor de kleur van de Spandoek nog 2 jaar extra wordt gegarandeerd plus Spandoeken worden minder gevoelig voor krassen en bevuiling. Tevens zijn Spandoeken ten alle tijden schoon te reinigen met water en sop
 
Binnen onze productie mogelijkheden zijn Spandoeken in 1 keer in een breedte van 500 cm te printen. Door middel van hoogwaardige lastechnieken kunnen Spandoeken in elk gewenst formaat worden geprint en afgewerkt. Spandoeken kunnen worden afgewerkt met kunststof ophangogen en indien u dat wenst kunnen Spandoeken nog eens extra omgezoomd worden. Tevens is het technisch mogelijk om Spandoeken te printen in een hogere resoluties. Bestellingen voor Spandoeken kunnen indien u dat wenst binnen 24 uur gerealiseerd worden.
 
 
Productnaam
: Spandoek

Materiaal
: Bisonyl doek 560 gr/m2 gloss
Druktechniek
: Inktjet
Toepassing
: Binnen / Buiten
Afwerking
: Schoonsnijden en in de hoeken ringen
Levertijd
: Levering af drukkerij 4-5 werkdagen na ontvangst van uw bestanden mits deze voor 09:00 uur zijn aangeleverd. (Volgens onze specificaties) en betaling.
Partnummer
: S_doek_bisonyl_9
Formaat
: Naar eigen wens
Print
: Eenzijdig full color (4/0 FC)