Beachflags Almere

 

Full color bedrukte Vlaggen zijn van toepassing en uitstekend geschikt voor eigen Beachflags. Beachflags maken uw  Restaurant, Bedrijfspand of Winkelpand van grote afstand herkenbaar, kleurrijk en decoratief. Beachflags zijn het baken voor uw klant bij een bezoek bij u op kantoor of bedrijfspand.

 

Beachflags zijn ook uitstekend voor Straatvlaggen, Evenementenvlaggen, Beursvlaggen, Braderievlaggen kortom Beachflags als het baken en herkenning. Beachflags zijn ook een uitstekend medium voor binnen gebruik bij beursen en congressen. Wij produceren ook indien wenselijk Beachflags materialen voor beurswanden.
Beachflags een communicatie middel voor vele opvallende en kleurrijke mogelijkheden.
De inktsoorten die gebruikt worden voor het bedrukken van Beachflags zijn UV en Water bestendigd. Beachflags kunnen ook worden uitgevoerd in vele formaten als verticale banieren compleet afgewerkt met een boven en ondertunnel eventueel geleverd aluminium buizen voor de pockets.
 
 
Wij garanderen een uitstekende textiel kwaliteit voor onze Beachflags. Maar door het winderig klimaat van Nederland, moet u rekening houden dat je gemiddeld 2 tot 3 gevelvlaggen per jaar gebruikt ondanks onze professionele convectionering tijdens de afwerking van Beachflags. Beachflags zijn gewoon wasbaar in de wasmachine.

 

Binnen onze textiel productie mogelijkheden voor Beachflags is een breedte van 3 meter en geen probleem en is elke gewenste lengte mogelijk. Beachflags worden afgewerkt met kunststof ophangogen, karabijnhaken aan een zijde voorzien van stevig broekband en verder rondom gezoomd.
Tevens is het technisch mogelijk om Beachflags te printen in een hogere resoluties. Bestellingen voor Beachflags kunnen indien u dat wenst binnen 48 uur gerealiseerd worden.