Machinepark

Wij willen u graag het e.e.a. vertellen over ons machinepark.
Wellicht zegt het u niet veel omdat u maar één ding wil en dat is de hoogste kwaliteit. Dat begrijpen we. En juist daarom hebben wij gekozen voor deze machines. Hoge kwaliteit, printen op allerlei materialen, hoge snelheid, grote formaten.
Hiernaast een korte beschrijving van onze veelzijdige machines.


Grootformaatspandoeken & EUROTECH printdivisioneen
democentrum in een partnerschap


Grootformaatspandoeken produceerd uitstekende digitale kleurijke kwaliteit tegen zeer scherpe concurerende m2 printprijzen. Een partnerschap tussen Grootformaatspandoeken en Eurotech maakt dit mogelijk.Wie is Eurotech?


Eurotech opereert in meer dan 36 landen, heeft meer dan 200 werknemers in dienst en heeft een wereldwijd distributienetwerk van meer dan 39 resellers. Het succes van Eurotech wordt bevestigd door meer dan 170 printers die zij de afgelopen 2 jaar wereldwijd hebben geïnstalleerd. De introductie van de 720 dpi printcapaciteit op alle solvent printerseries en de mogelijkheid tot 1200 dpi printcapaciteit op alle UV printermodellen bevestigen het hoge kwaliteitsniveau van Eurotech. De introductie op Fespa 2008 van de op water gebaseerde inkt roll to roll textielprinter benadrukt Eurotech nummer 1 positie als toeleverancier voor de grootformaat en de hoogkwaliteit binnen de printindustrie!

Het voordeel voor Grootformaatspandoeken

Naast het feit dat zij de best mogelijke printers in termen van kwaliteit en snelheid (op korte en lange termijn) hebben, is dat zij hun klanten de meest recente printontwikkelingen als eerste kunnen aanbieden!

 
 
 
 
 Bekijk ook de volgende pagina's