Software CS4 & CS5
 
Adobe® Photoshop® CS4 & CS5 verlegt de grenzen van digitale beeldbewerking met krachtige nieuwe fotografiefuncties en baanbrekende mogelijkheden voor complexe afbeeldingsselecties, realistische tekenfuncties en intelligente retoucheermogelijkheden. Profiteer van de 64-bits ondersteuning voor verschillende platforms en de vele workflowverbeteringen.
Adobe® Dreamweaver® CS4 & CS5-software biedt designers en ontwikkelaars verbeterde mogelijkheden om vol vertrouwen op standaarden gebaseerde websites te bouwen. Ontwerp visueel of rechtstreeks in code, ontwikkel pagina’s met contentmanagementsystemen en test nauwkeurig de browsercompatibiliteit dankzij de integratie met Adobe BrowserLab.
Maak  opvallende  vectorillustraties  voor    projecten.    Adobe®  Illustrator®  CS4 & CS5 wordt door   professionele  ontwerpers  over  de  hele  wereld   gebruikt en biedt   precisie en kracht met geavanceerde tekengereedschappen, expressieve natuurlijke penselen, een schat aan tijdbesparende functies en integratie..
Met      Adobe®   Fireworks® CS4 & CS5 kunt u expressieve, sterk geoptimaliseerde afbeeldingen voor het web of voor vrijwel elk apparaat ontwerpen, van smartphones en kiosks tot ingesloten weergaven. Maak websites, gebruikersinterfaces en complexe prototypen die in zowel de vector- als bitmapmodus bewerkbaar zijn.
Adobe® Flash® Professional CS4 & CS5 is de industriestandaard voor interactieve
authoring en het leveren van meeslepende ervaringen die consistent worden weergegeven op pc’s, mobiele apparaten en schermen van vrijwel alle formaten en resoluties.
Adobe® InDesign® CS4 & CS5 biedt nauwkeurige controle over typografie, met geïntegreerde creatieve ontwerp-, preflight- en publicatiefuncties voor de uitvoer van documenten op papier, online of op mobiele apparatuur. Neem interactiviteit, animatie, video en geluid op in paginalay-outs, zodat u de aandacht van lezers trekt én vasthoudt..
Adobe® Flash® Professional CS4 & CS5 is de industriestandaard voor interactieve
authoring en het leveren van meeslepende ervaringen die consistent worden weergegeven op pc’s, mobiele apparaten en schermen van vrijwel alle formaten en resoluties.
   Ervaar de enorme kracht van Adobe® Acrobat® Dynamic PDF waarmee u de volgende generatie PDF-communicatie levert. Werk samen met collega’s, klanten en partners via elektronische revisies, invulbare PDF-formulieren en services op Acrobat.com. Combineer meerdere bestandstypen in een afgewerkte, professionele PDF-portfolio. Pas wachtwoorden en machtigingen toe om uw werk te beschermen. En voeg rijke media toe voor een grotere impact.