Lichtgewicht Decordoek op textiel


De decordoek van Grootformaatspandoeken.nl zijn van 210gr. Deco doek met een B1 en M1 norm brandvertragend gecertificeerd. De decordoeken worden standaard boven en onder voorzien van pocket (tunnel) van 4cm waar u een buis door heen kan steken om het mooi op te hangen.

De buizen zijn ook bij Grootformaatspandoeken.nl te bestellen, en kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld.
Het voordeel van deze grote textielposters is niet alleen dat zij door hun formaat beter opvallen dan papieren posters, maar ook dat zij niet scheuren of kreuken en daardoor opnieuw gebruikt kunnen worden. De decordoeken, theaterdoeken van Grootformaatspandoeken.nl kunnen eenvoudig met magneetjes of een buissysteem aan de muur of het plafond worden bevestigd.
 
EasyFrame voor Textieldoeken

Groot formaat textiel doeken lenen zich uitstekend om te worden toegepast in een aantal bijzondere spanframes voor zowel wanddecoratie als vrijstaande toepassingen.
Op deze manier kunnen ook zeer grote formaten op verschillende locaties worden gepresenteerd.

EasyFrame aluminium

Het nieuwe EasyFrame aluminium spanframe maakt het mogelijk om groot formaat Decor textieldoeken onzichtbaar op te spannen.
Het frame heeft het uiterlijk van een fotolijst en is zeer geschikt als reclamedrager tijdens beurzen en tentoonstellingen.
Daarnaast kan het EasyFrame uitstekend worden ingezet voor het versterken van de huisstijl in kantoren, spreekkamers, winkelcentra, etalages, showrooms etc. De geprinte textieldoeken kunnen in een handomdraai worden gewisseld, waardoor in korte tijd volledig andere thema’s kunnen worden gepresenteerd.

Het indoor doekframe voor het snel en eenvoudig spannen van textieldoeken en banieren is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar, met of zonder verlichting.
 
 

   
   
 
 
 
 
 
Zie ook de volgende pagina's