Over IBOCOM

 
 

Wij hebben drie duidelijke doelstellingen helemaal gericht op onze klanten:

  •  het aanbieden van kwaliteit hosting voor een eerlijke prijs 

  •  Klantvriendelijke en snelle klantenservice 

  •  continuïteits garantie

 
Deze doelstellingen staan hoog bij ons in het vaandel. Wanneer u als klant niet tevreden bent met één van deze drie punten dan horen wij dit graag. Wij luisteren naar onze klanten en zijn ons er van bewust dat het de klanten zijn, die ons groot maken.
 
Voor meer informatie kunt u het uitgebreide overzicht op onze producten pagina´s bekijken.
 

Kwaliteit
 
De deskundige medewerkers van IBOCOM hebben veel kennis, jarenlange ervaring en oog voor de realiteit. IBOCOM baseert haar bedrijfsvoering op een gezonde financiële staat. IBOCOM is derhalve in staat te investeren in de meest hoogwaardige apparatuur. Daarnaast bent u, dankzij de flexibele en schaalbare bedrijfsstructuur, verzekerd van blijvende kwaliteit. Voor de nieuwe internetondernemer is IBOCOM de ideale partner. Het grote en nog steeds groeiende klantenbestand van IBOCOM bewijst dat.
 
Onze hosting pakketten zijn op maat gemaakt en sluiten perfect aan op de wensen van elke website gebruiker, van beginnend tot professional.
 
Speciale diensten: Email hosting en Website forwarding
 

Klantenservice
 
Persoonlijk contact met de klant vinden wij belangrijk. Het gaat immers om uw website, een belangrijk medium om te communiceren met uw klanten. U maakt contact met ons via de speciale e-mail helpdesk welke voortdurend door ons wordt gecontroleerd.
 

Continuïteit
 
IBOCOM werkt nauw samen met gezonde en betrouwbare partners, waardoor haar continuïteit gegarandeerd is. Gezamenlijk wordt zorg gedragen voor betrouwbaar onderhoud en apparatuur van de hoogste kwaliteit. U kunt simpelweg uitgaan van de geruststellende zekerheid dat IBOCOM alle disciplines op het gebied van hosting en netwerken beheerst, én dat u altijd de aandacht krijgt die u verdient.
Met IBOCOM beschikt u over schijfruimte op een server die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met het internet verbonden is. IBOCOM verzorgt de webhosting van haar klanten op professionele servers in Amsterdam. Deze worden 24 uur per dag bewaakt. Beheer van de server gebeurt door ons zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over patches en updates.


www.ibocom.nl/