Wat maakt Grootformaatspandoeken uniek in de digitale printwereld.


Het is de technologie waarmee wij dagelijks productioneel zijn als print organisatie.

Bijvoorbeeld de EUROTECH S8 een printmachine die een hoogwaardige full color kwaliteit produceert in een breedte van 500 cm. bisonyl of meshdoek. Bij grote producties een kostenbesparing op materialen en lasafwerkingen.
 

Wij willen u graag e.e.a. vertellen over ons machinepark.

Wellicht zegt het u niet veel omdat u maar één ding wil en dat is de hoogste kwaliteit. Dat begrijpen we. En juist daarom hebben wij gekozen voor deze machines. Hoge kwaliteit, printen op allerlei materialen, hoge snelheid, grote formaten.

Een korte beschrijving van onze veelzijdige machines.


De EUROTECH Mermaid een printmachine om vele soorten textiel te printen in een breedte van 310 cm. De techniek van deze machine is revolutionair doordat de inkt direct op het textiel wordt geprint. Door een fixatie methode after printing worden de kleuren “ingebrand” in de textielvezels. Kortom, een kwaliteit met een zeer hoge en kleurrijke resolutie. Dat maakt fullcolorspandoeken.nl uniek binnen de mogelijkheden van de digitale printwereld. Zijn onze print mogelijkheden ook van toepassing voor uw producties? Neem vrijblijvend contact met ons op wij gaan uitgebreid in op uw wensen.
 
 
Fabrikant Eurotech

Ervaring is die meest waardevolle leerweg.

Het concept van de Eurotech printers komt van Mr. Aydil Aydogan die het concept bedacht heeft na 45 jaar ervaring in de grafische industrie. Na jarenlange succesvolle verkoop in Turkije is besloten om onze markt te vergroten. In Benelux en Duitsland is Eurotech-Benelux master dealer voor Eurotech producten. Eurotech is in Europa fabrikant nummer 1 in groot formaat printers. U bent u op zoek naar grootformaat printers, dan is Eurotech de oplossing. Geproduceerd in Turkije en gedistribueerd wereldwijd.
 
Wij geloven dat kwaliteit het belangrijkste is in elke branche. Vooral in de grafische industrie, daarom staat kwaliteit bij onze printers voorop, kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Eurotech. Eurotech-Benelux heeft ervaren ingenieurs die in de fabriek getraind zijn voor het installeren en onderhouden van uw Eurotech machines Inkt wordt ook gemaakt door Eurotech waardoor we met speciale inkt contracten scherpe prijzen en garantie kunnen geven aan de koppen.
 
Ook verzorgen wij ICC profielen on-site voor uw media.
Een profiel wat op uw printer, in uw bedrijf is gemaakt, is altijd beter van kwaliteit.
 
 

Eurotech printers, groot formaat printers gericht op de buitenmarkt met de nadruk op billboards.

Desondanks kunnen door het super wijde piezo systeem nu hoge resoluties en hoge kwaliteit worden aangeboden, hierdoor is een wijder bereik van toepassingen, zoals binnentoepassingen, ook mogelijk.
Dit allemaal door de jarenlange ervaring en ontwikkeling van de techniek.
 
Het werd altijd ingewikkeld gemaakt om een duidelijk onderscheid  te maken tussen de largeformat en grandformaat markten en deze taak wordt steeds moeilijker omdat deze markten naar elkaar bewegen.  
De markten worden steeds meer veeleisender in de termen van resolutie , de afstand tot de lezers en gebruik voor zowel buiten als binnentoepassingen.
 
Er worden steeds meer groot formaat graphics gebruikt in wat werd beschouwd als de dominante kant van het grote formaat markt.
 
Het is belangrijk om de context van het grote formaat markt te begrijpen:
extra groot en groot formaat markten zijn delen van de grafische industrie. Er zijn sommige toepassingen die gemeenschappelijk zijn naar beide delen.
 
 
 
Bekijk ook de volgende pagina's