Poster Profiel Systeem

 

Poster profiel systeem is een fraai en flexibel systeem voor het ophangen van posters met poster profiel systeem. Deze oplossing bestaat uit boven- en onder profielen systeem van Aluminium, een kunststof strip en ophang lussen. Het is heel eenvoudig om de poster te verwisselen in poster profiel systeem, ook als het poster profiel systeem eenmaal hangt.

 
Fullcolor bedrukte posters kunt u ophangen met poster profiel systeem en het is uitstekend geschikt om Aktie communicatie te ondersteun. Poster profiel systeem voor Beurs exposure,  poster profiel systeem voor Showroom exposure,
poster profiel systeem voor Indoor Kiosk exposure en poster profiel systeem voor Indoor Shop exposure. Bisonyldoeken kunnen makkelijk met poster profiel systeem bevestigt worden in elke omgeving. poster profiel worden compleet besteld inclusief kunststof op ophangoog.

Binnen onze productie mogelijkheden zijn
poster profiel in 1 keer te bestelen. Tevens is het technisch mogelijk om poster profiel systeem te gebruiken. Bestellingen voor poster profiel kunnen indien u dat wenst binnen 12 uur gerealiseerd worden.
 
meeste formaten hebben wij standaard in huis, poster profiel kunnen ook door ons op maat gemaakt worden in dien u poster profiel  systeem nodig heeft in elke andere formaat wat niet standaard in ons poster profiel assortiment zit.
 
 
Door uw poster of pvc banner of textiel banner onder en boven (poster profiel systeem) in het klik systeem te plaatsen spant deze zichzelf, waardoor u deze snel en makkelijk op kunt hangen.
Poster profiel systeem mooi afgewerkt met zijkapjes, ophang ogen.
 
Poster profiel  systeem zijn leverbaar in de volgende maten:
P
oster profiel  systeem in 6 verschillende maten. 59.4, 70, 80, 84.1, 100 en 150 cm.

set van 2 stuks (onder- en boven rail).

Kleur: Zilver
Andere maten: Op aanvraag
poster profiel systeem kunnen zij leveren tot 4 meter breed!! dat is uniek in poster profiel systeem.
 
 
Bekijk ook de volgende webpagina