Gevelreclame

Gevelreclame is hét gezicht van uw bedrijfspand en geeft uw bedrijf de juiste uitstraling.
Het is belangrijk dat u herkenbaar bent en men u weet te vinden.
Voor het verzorgen van uw gevelreclame kunt u kiezen uit verschillende opties:

Spandoek frames

Steeds vaker maken we voor bedrijven gevelraclame met.
Spandoeken frames het zijn van hogekwaliteit aluminium en verkrijgbaar in 33/3 mm buisdiameter. De frames worden geleverd inclusief bevestigingsbeugels. De bevestigings/koppelsystemen zijn TUV-gecertificeerd
Lichtbakken

Lichtbakken kunnen in allerlei vormen worden gemaakt, in kunststof of van geanodiseerd aluminium en in elke kleur. De beplating wordt voorzien van hoogwaardige, duurzame belettering.

 

Freesletters


Kunststof,hout of RVS

Ook het frezen van letters en reclameborden behoort tot de mogelijkheden. Ze worden gemonteerd met verschillende maten afstandhouders die zorgen voor een ruimtelijk effect. Verlichting van de gevelreclame is op diverse manieren mogelijk.

 

Doosletters


Doosletters (aluminium of RVS) zijn toe te passen voor letters, maar bijvoorbeeld ook voor logo's en contouren.
Er zijn twee belichtingsmogelijkheden. 

Bij directe belichting zijn de letters aan de voorzijde afgesloten met plexiglas (verkrijgbaar in diverse kleuren) en lichten ze aan de voorzijde uit.

Bij indirecte verlichting vindt de lichtuitstraling aan de achterzijde plaats, waardoor de contouren van uw naam op de gevel worden getoond.

 

De bevestigings- en koppelsystemen

 

 

De frames zijn van hogekwaliteit aluminium en verkrijgbaar in 33/3 mm buisdiameter. De frames worden geleverd inclusief bevestigingsbeugels. De bevestigings/koppelsystemen zijn TUV-gecertificeerd.

 

 
Let op!!
 
Op onze site hebben we 2 formaten vermeld. Een frame formaat en een doekformaat. Voor een frame formaat is het formaat rondom 2,5 cm groter ten opzichte van het doekformaat. Het verschil van het formaat is voor het strak trekken van het doek door middel van spanhaken/spinhaken.
 
Voorbeeld:
 
Frame formaat 2,75 x 4,25 meter heeft een doekformaat van 2,70 x 4,20 meter. Bij het bevestigen zijn dit de punten waar op gelet moet worden. Standaard bij vlakke ondergrond van bijv. stenen muren zijn er geen extra bevestigings producten nodig.